-
Eikenhout chips voor het op smaak brengen van wijn en whisky. Deze chips zijn afkomstig van de professionele wijnmakers uit Frankrijk. Geproduceerd uit het zelfde eiken hout als onze nieuwe vaten, deze houtchips zijn zo klein mogelijk gemaakt om de uitwisseling met de wijn zo groot en snel mogelijk te maken. Het hout is op natuurlijk wijze gedroogd 24 tot 36 maanden. Voordat het hout gesnipperd wordt is in het laboratorium het water gehalte vast gesteld en dit wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Deze houtchips brengen snel volume en structuur aan uw wijn en geven context aan het fruit en voegen tannine toe. Type eik: Quercus Petraea Afkomst: Frankrijk Leeftijd bomen: 170 – 200 jaar oud Droogtijd: 24 maanden
-
Gebrande eikenhouten chips voor het op smaak brengen van wijn en whisky. Kwaliteit chips van professionele wijnmakers uit Frankrijk. Geproduceerd uit het zelfde eiken hout als onze nieuwe vaten, het hout is op natuurlijk wijze gedroogd 24 tot 36 maanden. Medium gebrand (getoast) door een gespecialiseerde tonnelerie (vatenbouwer) die ook voor de Franse wijnbouw produceert. Type eik: Quercus Petraea Afkomst: Frankrijk Leeftijd bomen: 170 – 200 jaar oud Droogtijd: 24 maanden
Smaaktoevoeging aan de drank
Caramel Flavor, supply of structure and length in mouth -
Gebrande eikenhouten chips voor het op smaak brengen van wijn en whisky. Kwaliteit chips van professionele wijnmakers uit Frankrijk. Geproduceerd uit het zelfde eiken hout als onze nieuwe vaten, het hout is op natuurlijk wijze gedroogd 24 tot 36 maanden. Medium gebrand (getoast) door een gespecialiseerde tonnelerie (vatenbouwer) die ook voor de Franse wijnbouw produceert. Type eik: Quercus Petraea Afkomst: Frankrijk Leeftijd bomen: 170 – 200 jaar oud Droogtijd: 24 maanden
Smaaktoevoeging aan de drank
Caramel Flavor, supply of structure and length in mouth .
Geproduceerd uit het zelfde eiken hout als onze nieuwe vaten, deze houtchips zijn zo klein mogelijk gemaakt om de uitwisseling met de wijn zo groot en snel mogelijk te maken.
Het hout is op natuurlijk wijze gedroogd 24 tot 36 maanden. Voordat het hout gesnipperd wordt is in het laboratorium het water gehalte vast gesteld en dit wordt nauwlettend in de gaten gehouden.
Deze houtchips brengen snel volume en structuur aan uw wijn en geven context aan het fruit en voegen tannine toe.